MENÜ

Koch Valéria Általános Iskola Napközije
Minden, ami napközi!

2011/2012-es tanév
 

 

2011. február 28-29-én (kedd 1. évfolyam-szerda 2. évfolyam) A Harmadik színházban megnézzük az az Óz, a nagy varázsló c. előadást.

Az előadás 15:00-17:00-ig tart. Megkérjük a szülőket, hogy a gyerekekért az előadás végére a színházhoz jöjjenek.

 


Napközis projekt: Rajzfilmfeldolgozás kétnyelven...

Vuk

Frakk

Kockásfülű nyúl

Pom-Pom meséi

SzaffiAz elkészített munkákat a képgalériában nézhetik meg!

 

 

 

 

 

2011.04.19-én moziba megyünk ("Így neveld a sárkányod"). Az 1.-4. évfolyam, a szülőket kérnénk, hogy a mozihoz jöjjenek a gyermekeikért 15:30-kor. 


 

 

Adventi kézművesdélután 2010. 11.26-án 14:00-16:30

 

TISZTELT SZÜLŐK, NAGYSZÜLŐK, SEGÍTŐINK!

 

2010. november 26-án, pénteken tartottuk immár 9. alkalommal adventváró kézműves-napunkat.

Most már mondhatjuk, hogy mind a kilenc alkalommal sikeresek voltunk. Sikerünket köszönhetjük Önöknek, Szülőknek.

A Szülői Munkaközösség már szeptemberben elkezdte a készülődést. Sok szervezési feladat várt rájuk, de mindenki tette a dolgát.

Az osztályok segítségével készült el egy-egy foglalkozás tervezete. Az anyagszükséglettől kezdve a termek berendezéséig, rendbe tételéig mindenben támaszkodhattunk az Önök, Szülők segítségére. Azt gondolom, hogy mindezt azért vállalták, mert tudták, hogy jó cél érdekében történik minden.

Akik régebb óta járnak az iskolába, tudják, hogy az udvarba vezető járda, a gumillal lefedett játszótér vagy a tetővel borított terület mind a kézművesnapok eredménye. A mai rohanó világban még van olyan szülői háttér, aki tesz azért, hogy szebb legyen az iskola környezete, nagyobb lehetőség legyen a szabadidő hasznos eltöltésére. Ez példa értékű.

Köszönjük mindenkinek a munkáját!

Köszönjük a gipsz-festés helyszínén a segítséget és az előzetes munkálatokat a 4.b osztálynak és az üvegfestést  vállaló 2.b és 3.c osztálynak.

Áldozatos előkészítő munkájuknak köszönhetően volt egész délutánra való feladata minden érdeklődőnek.

Köszönjük a mézeskalács- sütést vállaló 2.c osztálynak  a bevásárlást és a segítségnyújtást,  a spatula manócskát készítő 4.b osztálynak a munkáját mind a két helyszínen..

Évek óta igen nagy sikere van a gyertyaöntésnek, melyet a 3.a osztály vállalt, ill. a karácsonyi képeslap készítésnek, melynek szervezői és kivitelezői az 1.b osztályosok voltak. Az idei évben készíthettek a gyerekek szalvétatechnikával is karácsonyi meglepetést, a 4.a osztály jeleskedett ebben a tevékenységben. Ők vállalták többek között a tombola összeszedését és árusítását is, ami nagyon sokaknak okozott örömet idén is.

A gyöngyfűzés helyett  idén a 4.c osztály különleges feladatot állított össze. A gyöngyök és egyéb kellékek segítségével az elkészült munkák  az osztály ügyességét dicsérik. Évek óta igen nagy sikere van a koszorú készítésnek. Idén sem volt ez másképp és az 1.a osztályos anyukák időt és energiát nem kímélve készítették a jelentkezőkkel a díszeket. Nehéz volt a feladatuk, hiszen először csinálták a segítők ezt a munkát, de az elkészült szép remekművek szemet gyönyörködtettek.  Sportra is sokan jelentkeztek és vezették le felesleges energiájukat a tornateremben. Az arcfestésnél várakozni kellett, de megérte, mert sok kisgyereket sikerült átváltoztatni a 3.b osztályosok és a kreatív arcfestőknek köszönhetően.

Az éhes és fáradt gyerekeket és felnőtteket is várta a büfé, amely az osztályok által felajánlott finomságokból állt. A 2. a osztály szülői gárdája  egész délután azon fáradozott, hogy mindenkit jóllakhasson. A jóízű falatozás közben az iskolaújságot olvasva megismerhettük az osztályokat és sok új információt tudhattunk meg mindenkiről.

Köszönjük a Szülőknek, nagy Gyerekeknek, és a Kollégáknak is a munkáját Az előkészítésben, kivitelezésben, rendrakásban a mindenre kiterjedő figyelmet és lelkesedést.

Ez a nagyszerű péntek megint bizonyíték volt arra, hogy együtt- szülők- pedagógusok-gyerekek - mire vagyunk képesek.

 

Szülői Munkaközösség                                                            Iskola Vezetősége

 


 

 

BÓBITA BÁBSZÍNHÁZ

"Világgá mentem"

2010. október 27-én 15 órakor

az 1.a első (bérletes) Bóbita Bábszínház

 

2010. november 8-án 15 órakor

az 1.a és 1.b megy előadásra

*** 

HARMADIK SZÍNHÁZ

"Holle anyó"

 2010. október 18-án 14:30 (3.a, 3.b és a 4.évfolyam)

Az előadás 16:30-kor ér véget, kérjük a színházhoz jöjjenek a gyerekekért

2010. október 27-én 14:30  a 2. évfolyam

*** 


 

 

 

2010. szeptember 09-én "Friedenstaubenprojekt"

Kiállításmegnyitó: 13:30-kor

 

 

 

 

 

http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/Istanbul/hu/Hirek_archivum/Bekegalamb_projekt.htm

 

 

 


Asztali nézet